Opskrift på low carb brød

Low carb brød med Sesamfrø

Samlet tid: 20 minutter
Dette er et af de bedste opskrifter på low carb brød. Med kun 2,1 netto kulhydrater pr. skive, kan du sagtens spise brød til din low carb diæt. Måske som frisk og lækkert morgenbrød.Alternativt kan du købe både brød og brødblandinger hos LowCarbLife som du finder her.

Antal portioner:

2

Ingredienser

  • 180 g mandelmel
  • 1 spsk bagepulver
  • 250 g revet mozzarella ost
  • 2 spsk flødeost
  • 2 store æg - piskede
  • 7 g aktiv tørgær eller instant tørgær - valgfrit, men stærkt anbefalet
  • Sesamfrø - valgfrit
  • 1 spiseskefuld erythritol - valgfrit

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200ºC.
  • Bland de tørre ingredienser (mandelmel, gær, erythritol og bagepulver) sammen og sæt til side.
  • Kom flødeost og revet mozzarella ost i en skål, der tåler mikroovn, og opvarm det i 30-sekunders intervaller, indtil osten er jævnt smeltet. Husk at røre imellem (det hjælper med at fordele varmen).
  • Det tager normalt omkring 1 minut 30 sekunder i alt, nogle gange 2 minutter.
  • Hæld de tørre ingredienser i den smeltede ost og bland det med hænderne eller en spatel, og tilsæt derefter de kolde æg. Bland indtil en dejklump dannes.
  • Overfør dejen til en brødform foret med bagepapir.
  • Drys sesamfrø på toppen, hvis du bruger det. Bag i ovnen i 12 til 15 minutter eller indtil toppen er gyldenbrun.
  • Tag brødet ud af ovnen, lad det køle af og nyd det.

Noter

Bemærk

Næringsindhold pr. portion er beregnet ud fra to skiver brød.
Tallet er kun vejledende, da det kommer an på størrelsen af det færdige brød.
To portioner = et brød på 800 - 900 gram.

Næringsindhold pr. portion

Kalorier: 84kcalKulhydrater: 2gProtein: 4gFedt: 7180gFiber: 2g

Reklame: