Low carb brød

Inspirerende forslag til low carb brød

Hvis du er på udkig efter måder at spise brød uden at få for mange kulhydrater, så er opskrifterne på low carb brød i denne kategorivirkelig gode.
Her kan du bage brød med mindre kulhydrater, men som stadig smager godt og føles som rigtigt brød.

Hvis du gerne vil have brød, men prøver at holde styr på kulhydraterne, så kig nærmere på de opskrifter jeg finder til dig i denne kategori. De lader dig stadigvæk spise brød uden at få for mange kulhydrater ind.

Der er lige nu kun én opskrift, for jeg ved at netop low carb og brød er svært. Jeg vil hellere bruge lidt tid og så finde de bedste opskrifter til dig, 

Det fede ved disse low carb opskrifter er, at de giver dig en måde at nyde brød på uden at bekymre dig om kulhydrater. Og du kan endda pimpe det lidt ved at tilføje ting som sesamfrø eller chiafrø for ekstra smag og sundhed.

Noget, du skal være opmærksom på, er, at dejen kan være lidt anderledes end den dej, du kender fra almindeligt brød. Det er helt okay, hvis den virker lidt klistret. Du kan fugte dine hænder eller putte lidt ekstra mel i, hvis det hjælper.

Husk, disse opskrifter er som en venlig gave til dig, der gerne vil spise brød og stadig passe på kulhydraterne. Så hvis det lyder som noget for dig, skulle du helt sikkert give det en chance. Nu kan du faktisk få brød tilbage på menuen uden at få kulhydraterne til at løbe løbsk.”

Hvor kan man købe low carb brød?

Hvis du ikke har lyst til at bage dit eget low carb brød, er der flere steder, hvor du kan købe det i Danmark.
Jeg kan anbefale LowCarbLife (dansk webshop med low carb produkter), som har et bredt udvalg af både brød og brødblandinger. Måske kan du også finde noget hos nogle helsebutikker.

Du kan også prøve at søge på Google efter “low carb brød Danmark”. Her vil der helt sikkert komme resultater på butikker frem, som er klar til at sende brød hjem til dig.

Endelig kan du spørge din lokale bager. Der er nogle få bagerier i Danmark, der bager low carb brød.