Græsk salat med feta og oliven

Low carb græsk salat med feta og oliven

Samlet tid: 20 minutter
Denne opskrift giver dig en frisk og fyldig græsk salat med lækre smagskombinationer af feta, sorte oliven, røde løg og friske grøntsager. Det er en skøn low carb mulighed, der er fyldt med næringsstoffer og smag.

Antal portioner:

2

Ingredienser

  • 140 g blandede grønne salater - f.eks. romainesalat, spinat, iceberg
  • 80 g sorte oliven - halveret og udstenede
  • 30 g røde løg - tyndt skåret
  • 100 g fetaost - smuldret
  • 1/2 agurk - skåret i tern
  • 1 tomat - skåret i tern
  • 2 spsk jomfru olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • Frisk oregano eller tørret oregano efter smag
  • Salt og peber efter smag

Sådan gør du

  • Skyl og rengør de grønne salater, og læg dem i en stor skål.
  • Tilsæt sorte oliven, røde løg, fetaost, agurk og tomat til skålen med salater.
  • I en lille skål, pisk ekstra jomfru olivenolie og friskpresset citronsaft sammen for at lave dressingen. Smag til med salt, peber og frisk oregano eller tørret oregano.
  • Hæld dressingen over salaten og ingredienserne i skålen. Bland forsigtigt, så alle ingredienserne er godt fordelt.
  • Server den lækre græske salat straks som en let og velsmagende low carb ret.

Næringsindhold pr. portion

Kalorier: 250kcalKulhydrater: 10gProtein: 8gFedt: 20gFiber: 3g

Reklame: