Denne opskrift giver dig en frisk og fyldig græsk salat med lækre smagskombinationer af feta, sorte oliven, røde løg og friske grøntsager. Det er en skøn low carb mulighed, der er fyldt med næringsstoffer og smag.
Antal portioner:
2
Ingredienser
140gblandede grønne salater - f.eks. romainesalat, spinat, iceberg
80gsorte oliven - halveret og udstenede
30grøde løg - tyndt skåret
100gfetaost - smuldret
1/2agurk - skåret i tern
1tomat - skåret i tern
2spskjomfru olivenolie
1spskfriskpresset citronsaft
Frisk oregano eller tørret oregano efter smag
Salt og peber efter smag
Sådan gør du
Skyl og rengør de grønne salater, og læg dem i en stor skål.
Tilsæt sorte oliven, røde løg, fetaost, agurk og tomat til skålen med salater.
I en lille skål, pisk ekstra jomfru olivenolie og friskpresset citronsaft sammen for at lave dressingen. Smag til med salt, peber og frisk oregano eller tørret oregano.
Hæld dressingen over salaten og ingredienserne i skålen. Bland forsigtigt, så alle ingredienserne er godt fordelt.
Server den lækre græske salat straks som en let og velsmagende low carb ret.