Low carb og vegansk bønne toast

Bønne toast til 2 personer

Samlet tid: 30 minutter
Disse lækre Bønne toasts er den perfekte kombination af smag og ernæring med et lavt indhold af  kulhydrater. Med en fyldig blanding af bønner, æggesalat og en sprød ostetopping er dette måltid en fornøjelse for smagsløgene.

Antal portioner:

2

Ingredienser

  • 200 g bønner - f.eks. kidneybønner, hvide bønner, m.fl.
  • 2 spsk. æggesalat - fra K-salat eller lav selv
  • 1 stang bladselleri - fint hakket
  • 1/2 tskf hakket kapers
  • 1 fint hakket syltet agurk
  • 1 lille fed hvidløg - presset
  • 1 teskefuld citronsaft
  • 75 g revet ost
  • 1/2 tskf. teskefuld paprika
  • 2 lavkulhydratbrød - Kan købes hos Lowcarblife - klik her

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 175 grader C.
  • Bland bønner, mayonnaise, bladselleri, kapers, syltet agurk, hvidløg, citronsaft, salt og peber.
  • Fordel jævnt bønblandingen på hvert brød.
  • Top med ost og drys med paprika.
  • Bag eller grill i 10-15 minutter, indtil osten er smeltet og gylden.

Næringsindhold pr. portion

Kalorier: 425kcalKulhydrater: 40gProtein: 25gFedt: 25gFiber: 1g