Bønne toast til 2 personer
Samlet tid: 30 minutter minutter
Disse lækre Bønne toasts er den perfekte kombination af smag og ernæring med et lavt indhold af kulhydrater. Med en fyldig blanding af bønner, æggesalat og en sprød ostetopping er dette måltid en fornøjelse for smagsløgene.
Antal portioner:
2Ingredienser
- 200 g bønner - f.eks. kidneybønner, hvide bønner, m.fl.
- 2 spsk. æggesalat - fra K-salat eller lav selv
- 1 stang bladselleri - fint hakket
- 1/2 tskf hakket kapers
- 1 fint hakket syltet agurk
- 1 lille fed hvidløg - presset
- 1 teskefuld citronsaft
- 75 g revet ost
- 1/2 tskf. teskefuld paprika
- 2 lavkulhydratbrød - Kan købes hos Lowcarblife - klik her
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 175 grader C.
- Bland bønner, mayonnaise, bladselleri, kapers, syltet agurk, hvidløg, citronsaft, salt og peber.
- Fordel jævnt bønblandingen på hvert brød.
- Top med ost og drys med paprika.
- Bag eller grill i 10-15 minutter, indtil osten er smeltet og gylden.
Næringsindhold pr. portion
Kalorier: 425kcalKulhydrater: 40gProtein: 25gFedt: 25gFiber: 1g