Low carb pandekager til frokost
Forb. tid: 10 minutter minutter
Tilb. tid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Der er ikke noget bedre end en stor stak pandekager til frokost (eller morgenmad/aftensmad).At vælge at følge low carb betyder ikke, at du skal opgive det. Denne opskrift på low carb pandekager er super nem og vil helt sikkert tilfredsstille din trang.Skal det være endnu nemmere kan du købe Pandekagemix / vaffelmix hos LowCarbLife.
Antal portioner:
2Ingredienser
- 1/4 dl mandelmel
- 60 g flødeost - blødgjort
- 2 store æg
- 1/2 tsk. reven citronskal
- Smør - til stegning og servering
Sådan gør du
- I en mellemstor skål piskes mandelmel, flødeost, æg og reven citronskal sammen, indtil det bliver en jævn dej.
- I en pande ved medium varme smeltes 1/2 spiseskefuld smør.
- Hæld cirka 3/4 spiseskefuld dej i panden og steg indtil de bliver gyldne, ca. 2 minutter.
- Vend dem og steg yderligere 2 minutter.
- Læg dem over på en tallerken og gentag processen med den resterende dej.
- Server pandekagerne med bananskiver på toppen.
Næringsindhold pr. portion
Kalorier: 292kcalKulhydrater: 3gProtein: 11gFedt: 26gFiber: 1g