Low carb omelet med ost, tomater og grønne løg
Samlet tid: 20 minutter minutter
Her er en opskrift på en lækker low carb omelet med ost, tomater og grønne løg til to personer. Perfekt til morgenmad eller frokosten.
Antal portioner:
2
- 4 store æg
- 2 spsk fløde eller mælk
- 60 g revet ost (f.eks. cheddar eller mozzarella)
- 1 stk tomat, skåret i tynde skiver
- 2 stk grønne løg, hakket
- Smør eller olie til stegning
I en skål piskes æggene sammen med fløde eller mælk. Tilsæt en knivspids salt og lidt peber efter smag. Opvarm en pande over medium varme og tilsæt en smule smør eller olivenolie.
Når panden er varm, hæld halvdelen af æggemassen i panden. Lad æggemassen sprede sig ud og begynde at stivne i kanterne.
Drys halvdelen af den revne ost over den ene halvdel af æggemassen.
Fordel halvdelen af de skivede tomater og grønne løg over osten.
Brug en spatel til forsigtigt at folde den tomme halvdel af æggemassen over fyldet, så det dannes en halvmåneform.
Steg omeletten i yderligere et minut eller to, indtil osten er smeltet, og æggemassen er helt stivnet.
Gentag processen med den resterende halvdel af ingredienserne for at lave den anden omelet.
Server de færdige omeletter varme og nyd din lækre low carb morgenmad eller frokost!
Kalorier: 240kcalKulhydrater: 5gProtein: 17gFedt: 17gFiber: 1g