Forvarm ovnen til 200°C.
I en skål, bland vitalt hvedeprotein, mælkeproteinisolat, hørfrømel, havrefibre, bambusfibre, bagepulver og salt sammen.
Tilsæt æg, græsk yoghurt eller skyr og olivenolie til blandingen. Rør godt, indtil det danner en dej.
Placer dejen på et stykke bagepapir eller en bagesten. Brug dine hænder til at presse og forme dejen til en pizzabund på ønsket størrelse og tykkelse.
Bag pizzabunden i den forvarmede ovn i ca. 10-12 minutter, eller indtil den er let gylden og fast.
Tag pizzabunden ud af ovnen og lad den køle lidt af.
Spred et lag tomatsauce over pizzabunden og top med revet mozzarellaost og friske grøntsager efter ønske.
Drys krydderier som oregano, basilikum og peber over toppen.
Bag pizzaen i ovnen i yderligere 8-10 minutter, eller indtil osten er smeltet og boblende, og toppen er let gylden.
Tag pizzaen ud af ovnen, skær den i skiver og nyd din lækre low carb pizza.